Monday, January 28, 2013

Tarkennus oikeusmurhaani ja tuomiooni, mikä kokonaistuomiona oli 2 v 5 kk ehdotonta vankeutta mika illmanin toimin ja jopa kyseenalaisin oikeudenmetodein, kun kertaalleen mika illmanin syyttämättäjätetty aineisto kaivettiin uudestaan esiin, kun alkuperäinen syytekirjelmä ei tuonut kerralla haluttua kokonaistuomiotaTarkennus oikeusmurhaani ja tuomiooni, mikä kokonaistuomiona oli 2 v 5 kk ehdotonta vankeutta valtionsyyttäjä mika illmanin toimin ja jopa kyseenalaisin oikeudenmetodein, kun kertaalleen mika illmanin syyttämättäjätetty aineisto kaivettiin uudestaan esiin, kun alkuperäinen syytekirjelmä ei tuonut kerralla haluttua kokonaistuomiota

Viite: http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2013/01/sisainen-uhkakuva.html

Valtion syyhyiset demlajuristit kaavailivat syytteellä 2 v 5 kk, ensimmäisellä kierroksella tulikin "vain" tuo mainittu 2 v 4 kk, mutta kun Lehto Seppo oli saatu vankilaan niin jouluna 2010 leivottiin mukaan aiemmin syyttämättä jätetty Seppo Kuisma Suomenmaan-lehti blogisivusto ja kas näin mikä johan illman sai alkuperäisen syytekirjelmän mukaisen kokonaistuomion aikaiseksi

Tämä tarkennuksena

Kansakunnallinen poskisolistinne, ei kuitenkaan polvillaan ;)

Seppo Lehto islam- ja maahanmuuttokriitikko

---------------
Tämä ylläoleva kirjoitus on tarkennus oheiseen: 
Yrjöperskeles said...
Tervehdys Närpes Vargille ja Vieraalle & kiitos kommenteistanne.

Närpes Varg:

Viesti 1: Jos ohjelma saa S. Saarikoskenkin ajattelemaan, niin se on todella onnistunut. Tään Jahangirin muistutus demokratian periaatteista oli osuva. Näinköhän vaan heppua enää kutsutaan näihin ohjelmiin. Kun sieltä ei tullutkaan, mitä vissiin haluttiin kuulla. Yleensäkin vaikuttaa siltä, että tämä ns. virallinen maahanmuuttokeskustelu on varattu nimenomaan suomalaisille ”asiantuntijoille”

Viesti 2: Noitten susijahtaajien taloudellisetkin menetykset ovat jo huimat. Ja jos sieltä räpsähtää ehdotonta, niin ei ole tuomiot oikein suhteessa. Vähän sama esimerkki kuin se, että törkeistä väkivaltarikoksista selviää ehdollisella, mutta Seppo Lehto sai poskensoitosta 2 v 4 kk. Jotenkin vaikuttaa, että tuossa on kohteena nimenomaan tavallisten ihmisten organisoitu toiminta. Voin tietysti olla väärässäkin, ja kohteena on nyt yksinkertaisesti tuo asehysteria.

Ja joo, Hotellin puolesta voidaan todeta, että varsinkin lastensuojelun pariin päätyneillä nuorilla on jonkunlainen lakisateenvarjo päällään, niin että he saavat ehdollista ehdollisen perään, vaikka mitä tekisivät. Sitten jossain vaiheessa tulee piikki täyteen ja jonkun pikkurötöksen jälkeen istutaan 3 v 6 kk.

Susien ystävä minäkin. Mutta eihän nuo metsästäjät mitään Al-Qaidaa olleet.

Vieras: Mikäs siinä, kävisihän heppu varmaan kuninkaaksi. Minä vaan olen enempi noita tasavaltalaisia.


-------

http://pilakuvataiteilija.blogspot.fi/
------------------------------------------------------

No comments:

Post a Comment