Friday, January 25, 2013

Suomi suomalaisille kestävää kehitystä pilakuvien muodossa pilakuvakisa julistettu ;) Tervetuloa mukaan



Suomi suomalaisille kestävää kehitystä pilakuvien muodossa pilakuvakisa julistettu ;) Tervetuloa mukaan

E-mail: pilakuvataiteilija@gmail.com osoitteeseen taideteoksianne, kiitos

Tsuhnalan pilakuvataiteilija mielipiteidensä kansakuntamme muiden sankarien tapaan tuomittu kuten talvi- ja jatkosodan valtiojohtomme, mikä laitettiin linnaan isänmaan puolustamisesta:



Sanavapaus kunniaan ja "kirves" heilumaan ;) perusoikeuksiamme kunnioittavassa hengessä kuten partioliikkeessäkin

-------------
Viestimuisto blogin bloggerprofiilista vainovuosilta: Toimikaa oikein suomalaisuuden säilyttämiseksi. Välttäkää kuin ruttoa (sensor) eekeriuskovaisia monikulttuurihyysäreitä. Tukekaa Seppo Lehto-ajatuksia Seppo Lehto kommentoi: 25.8.2009 15.18 lähti valituslupahakemus KO:een 2 v 4 kk ehdottomasta vankeusrangaistuksesta Jussi Halla-ahollehan napsahti mainitut syytteet kritisoituaan oikeusmurhaani scriptassaan. 9.12.2009 tuli tieto ettei KO käsittele asiaa. 

Kiitoksia Jussi Halla-aholle ja toivokaamme että koko maa ottaisi itseään niskasta kiinni ja antaisi potkun persiille näille verovaroilla loisiville hurskastelijoille, jeesustelijoille ja farisealaisille joita virkapalkalla on riesanamme. (Onkohan tuo kansanryhmä?) http://www.adressit.com/seppolehto 

Kiitos etukäteen tuestanne Seppo Lehto http://oikeusmurha.blogspot.com Tampere ----------- :) Palauteposti on tietenkin e-mail: vapaussoturi@yahoo.com ;)



-----------
Jani Salomaa todistaa miksi "neekeri-sanankäyttökielto" on vain farisealaista poliittista vainoa, rutinaa ja illmanismin koirien turhaan ja tarkoituhakuista itkua. Syyttäjä- ja tuomari (KGB-solujen miehittämä juomarilaitos) ohittavat kansanperinteen, kulttuurimme ja pitkän perinteen paikannimistössämme, yhdistysten nimissä jne joissa neekeri-sana mukana. Esimerksi Peppi Pitkätossun isää kutsuttiin Neekerikuninkaaksi ja Lehtineeekerien lomapaikka on Neekerisaaressa. Nämä asiat on tarkoitushakuisesti ohitettu kun on haluttu rajoittaa perusoikeuksiamme suomenkieleen.


------------------------------------------------

Toki voimme nauraa kommareille ja komumafiallemme laulun ja videopelleilynkin keinoin:


---------------------------------------------------------
http://pilakuvataiteilija.blogspot.fi/
---------------------------------------------------


No comments:

Post a Comment